top of page

Vintage revival bij ‘Het huis van mijn moeder’

Als aloude meubels en objecten konden praten… dan zouden er nogal wat verhalen aan het licht komen. Vaak weten we er wel iets van maar ze prikkelen vooral je fantasie, en daardoor ogen ze nu net nog mooier. Op zoek naar collectors items of curiosa met een verhaal? Hier brandt de lamp: www.hethuisvanmijnmoeder.be'Het huis van mijn moeder' is een webwinkel maar heet je ook, op afspraak, welkom op de zolder van een charmante hoeve anno 18e eeuw, op een boogscheut van de stad Mechelen. Drijvende kracht is een echtpaar met passie voor architectuur, oude huizen en interieurs, industriële archeologie, verweerde voorwerpen, kunst en vintage. Zo heeft het koppel twee vervallen boerderijen gerestaureerd, volgt al jarenlang de interieurtrends en bezoekt regelmatig veilingen en antiek- en brocantemarkten.Men selecteert bij ‘Het huis van mijn moeder’ meubels en decoratiestukken met karakter. Hun exquis patina, die eigenwijze barst of andere gebruikssporen zijn charmante details die elk stuk uniek maken. “Je vindt bij ons beslist dàt interieurelement dat je landelijke woning compleet maakt of de blikvanger die een strakke ruimte nog vraagt.” En zo kom je dan tot een eclectisch geheel met een aparte touch en feel.


De tuin bij de hoeve verraadt het, deze liefhebbers van vintage houden ook van de natuur. Antiek is groen! Hergebruik dient de circulaire economie. Door een verlengde levensduur verlagen we onze ecologische voetafdruk. Je geeft gebruikte spullen een nieuw leven en helpt dus de planeet. Bovendien haal je zo een authentiek voorwerp in huis om van te genieten en bewaart het tegelijk voor de volgende generatie. “Ben je op zoek naar iets specifieks of iets heel speciaals? Vind je het niet of kamp je met tijdsgebrek? Neem gerust eens contact op, wij helpen je graag bij je zoektocht.”


Zowel particulier als professional vindt de weg naar ‘Het Huis van mijn moeder’. Onder de klanten noteren we: interieurarchitecten, decorateurs, etalagisten, theaters, horeca,… “Wij zoeken de gepaste objecten voor het inrichten van woningen, winkels, cafés en restaurants, lobby’s van bedrijven of als rekwisiet voor theatershows. Zo zijn er al meermaals dingen uit onze winkel op TV gekomen en in musicals van Studio 100.”Als je oude meubels of decoratieartikelen hebt die je wenst te verkopen, ook dan ben je welkom. Dat kunnen solitaire objecten zijn of hele verzamelingen. “Wij zijn immers altijd op zoek naar originele doorleefde items.” Bij ‘Het huis van mijn moeder’ kun je steeds terecht voor een gratis taxatie. “We gaan niet over één nacht ijs, want we staan klaar met experts uit verschillende vakgebieden om je advies te geven. Misschien ben je wel rijker dan je denkt!”‘Het huis van mijn moeder’ heeft een waardevol aanbod dat de tand des tijds zal blijven trotseren. “We kopen en verkopen met ons hoofd en ons hart. Het hart omdat we enkel die objecten kopen die we zelf mooi vinden, met het hoofd door onze jarenlange knowhow en doordat we cursussen kunstgeschiedenis, zilver- en meubelkunst hebben gevolgd.”Contact:

Bosstraat 25, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, België

tel.: 0032 470 77 39 06


Commentaires


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page