top of page

Nu ook eco-zwembaden ‘puur natuur’ bij Eenzwemvijver.be


Eenzwemvijver.be zwemvijverspecialist

Worstel jij ook met vragen zodat je niet komt tot keuzes maken? Zoals daar zijn… ‘Wij twijfelen tussen een zwemvijver en een traditioneel zwembad, bestaat er een gulden middenweg?’ ‘Kunnen we bij de renovatie van ons oud bad de overstap maken naar chloorvrij/chloorarm?’ ‘Is het haalbaar om te starten met een zwemvijver en er nadien een eco-zwembad van te maken?’ ‘Een bestaande zwemvijver laten omvormen tot een eco-zwembad?’ ‘Is een verwarmde zwemvijver mogelijk?’ Op al deze vragen klinkt een bevestigend antwoord bij Mario Volders van een Eenzwemvijver.be

Zwemvijverexpertise

Het staat als een paal boven water: Mario Volders kan met zijn knowhow en expertise de juiste adelbrieven voorleggen aangaande het concipiëren van zwemvijvers. Doorheen de jaren heeft hij beslist een uniek systeem op punt gesteld. “Veel heeft te maken met het principe waarbij bacteriën worden gekweekt en gehuisvest, èn de meest efficiënte plaats voor het evacueren van de resterende afvalstoffen. Zo komen wij tot zwemvijvers die biologisch uitstekend functioneren èn gebruiksvriendelijk zijn”, aldus de zwemvijverexpert die gevestigd is te Berlaar.

Geen gebrek aan comfort

Propere zwemvijvers afleveren die algenvrij zijn, immer goed voor de gezondheid en bovendien weinig onderhoud vragen, het is niet evident maar het lukt Mario Volders als geen ander. Je mag het zo bekijken: met een doordachte en wetenschappelijk onderbouwde zwemvijver van zijn hand ervaar je heus deugddoend zwembadcomfort. Nieuw onder de zon bij Eenzwemvijver.be zijn de eco-zwembaden. “Voor wie een zwemvijver alsook een klassiek chloor-zwembad geen toekomst biedt, is er nu de hybride oplossing. Een combinatie van ons uniek zwemvijversysteem met een chloorvrije waterbehandeling.”

Mario Volders zwemvijverspecialist

Revolutionair concept

Mario Volders vertelt ons over zijn nieuw en revolutionair concept: de zwemvijver die kan worden omgeturnd tot een eco-zwembad. Echt iets om trots op te zijn. Want stel nu dat mettertijd zo’n zwemvijver jou net niet clean genoeg is, wat dan gedaan? Nu heeft Mario de oplossing in petto! “We kunnen makkelijk omschakelen naar een eco-zwembad. En hiervoor is totaal geen structurele verandering nodig. Uitzicht blijft identiek, lage kost, geen overlast bij de ingreep, perfect resultaat. Zowel onze zwemvijver als eco-zwembad realisaties geven alle vrijheid bij het afboorden, je kunt zelfs naadloos het gazon laten aansluiten…”

zwemvijvers eco-zwembaden Mario Volders

Milieu- en budgetvriendelijk

Eenzwemvijver.be staat dus vanaf nu voor zwemvijvers èn eco-zwembaden. “Werken met chloor en chemicaliën is geen optie. Zo’n eco-zwembad functioneert volledig volgens ons intussen beproefd zwemvijversysteem. En je hoeft het dus ook niet dicht te leggen vermits het vuil op het wateroppervlak constant door het uniek systeem wordt verwijderd.” Het milieu en je bankrekening varen er wel bij en qua beslommeringen mag je eveneens spreken van een enorme meevaller. Over heel de lijn een winwin situatie dus. “Een zandfilter of zwembadpomp komt er niet aan te pas, enkel een waterbehandeling kiezen (biologisch of chloorvrij). Op die manier realiseren we een energiebesparing van liefst 65 procent t.o.v. een klassiek zwembad!”

Naam en faam

Mario Volders realiseert zwemvijvers en eco-zwembaden voor particulieren, maar werkt al even graag samen met tuinarchitecten en aannemers. Zijn bedrijf geniet naam en faam, niet enkel qua vakkundigheid, esthetische visie en technische aanpak, ook qua service en service-na-verkoop. Met Eenzwemvijver.be bewijst Mario Volders alvast dat hij een trendsetter en gewaardeerde innovator is.

Eenzwemvijver.be eco-zwembaden

Je kunt Mario Volders van Eenzwemvijver.be mobiel bellen:

0496 95 66 78 (België)

Of bezoek de site: www.eenzwemvijver.be

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page