top of page

Supreme Line koeling van V-ZUG: groots in volume en design


Voor wie in de keuken hoge eisen stelt aan de apparatuur, zowel qua design als kwaliteit, pakt het Zwitserse V-ZUG uit met de Supreme Line koeling. Paradepaardje is de 90 cm brede koelkast. Deze CombiCooler staat, vooral met de bijhorende wijnkoeler aan zijn zijde, garant voor royaal koelcomfort en heeft een zeer hoog designgehalte. Hoogwaardige materialen en vernuftige functies zetten de toon, gecombineerd met extra veel plaats om alle voeding in de in ideale omstandigheden te bewaren.

Plaats tekort in je koelkast? Dat is dan buiten de Supreme Line koeling van V-ZUG gerekend. Deze spiksplinternieuwe koelingslijn combineert volume met hoogwaardige materialen en uniek vakmanschap waar het Zwitserse toplabel bekend om staat. Zowel op vlak van afmetingen als design weet deze collectie met een Cooler, CombiCooler en WineCooler zich te onderscheiden. Bovendien laten de toestellen zich stijlvol combineren in een side-by-side opstelling. Het resultaat: een stijlvol koelcenter met cachet.

Royaal koelcomfort Hij bleef op de voorbije beurzen niet onopgemerkt, deze CombiCooler V6000 Supreme van V-ZUG. Met zijn breedte 90 cm en totale inhoud van 561 liter heb je nooit meer plaatsgebrek in de koelkast en hoef je dus ook minder snel weer naar de winkel. De brede leggers maken dat je er zelfs grote feestschotels probleemloos in kwijt kan. Meer nog, dankzij het InfinityShelf-systeem laten deze glazen leggers zich traploos verstellen via handige rails en een slim schuifsysteem, zonder dat je ze uit de koelkast hoeft te nemen. Zo wordt de beschikbare ruimte steeds optimaal benut. De SoftTelescope groenteladen laten zich, dankzij de telescopische geleiders, vlot en volledig uittrekken en ze sluiten gedempt. High-end kwaliteit die het gebruik ten goede komt en maakt dat deze Supreme koelkast, van buiten én van binnen, mag gezien worden.

Kiezen tussen vriezen of koelen met MonoFridge Het vriesgedeelte zit bij deze V-ZUG CombiCooler V6000 Supreme onderaan en neemt de vorm aan van een ergonomische lade. In één oogopslag heb je een overzicht van de inhoud. Uiteraard is het een NoFrost vriezer, dus onnodig om manueel te ontdooien. Handig is de geïntegreerde IceMaker met vaste wateraansluiting en ingebouwd filtersysteem die automatisch zuivere ijsblokjes maakt in het gewenste formaat. Nood aan meer koelruimte en geen behoefte aan een diepvriezer (of heb je er al één in de bijkeuken)? Dan kan je de vrieslade dankzij de MonoFride-functie omvormen tot een extra koelcompartiment met een temperatuurinstelling tussen 3 en 6°C. Deze temperatuur laat zich, net als voor het bovenste compartiment, digitaal instellen via het gebruiksvriendelijke TFT touchscreen-display met onder meer ook een Quick Freezing, Quick Cooling en een Holiday Function.

Side-by-side met een wijnkast Pas echt indrukwekkend wordt het wanneer je deze combikoelkast in een side-by-side opstelling combineert met de V-ZUG WineCooler V6000 Supreme. Samen vormen ze een visueel harmonieus geheel, een imposant maar ook stijlvol ‘koelcenter’ waarin alles wat gekoeld moet worden een plek vindt. De wijnkoeler, met een standaardbreedte van 60 cm en net als de koelkast 205 cm hoog, biedt ruimte aan 72 flessen in twee temperatuurzones. Perfect geschikt voor een grote selectie aan heerlijke wijnen die de beste zorgen verdienen. De glazen deur beschermt de waardevolle inhoud tegen UV-stralen terwijl het interieur verlicht wordt met energiezuinige leds. Zet je graag je beste flessen in de kijker? Dan is het mogelijk de ledverlichting ook bij een gesloten deur te laten branden, zonder dat dit invloed heeft op de wijn. Beproefde functies in een elegant design.

Benieuwd? Bekijk hier al de video van de nieuwe V-ZUG Supreme koeling.

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page