top of page

Prachtige 'voor en na' met Gita CallaertsKnap, het resultaat dat Gita Callaerts hier neerzet. De architecte heeft haar ding kunnen doen. Een renovatie die kan tellen, met een vernieuw(en)d lijnenspel waardoor deze thuis sterker dan ooit uit de hoek komt.

De gevel onderging om te beginnen een ware metamorfose. Dat levert ‘voor en na’-plaatjes op die serieus binnenkomen. Kijk maar eens! Gita werkt onder de naam C+ Architecten en weet die plus in waarde waar te maken. Niet enkel weet ze concepten uit te denken, ze tekent ook voor de complete uitwerking en de bouwopvolging

van a tot z.

Interessant hoe de architecte begeesterd aan de slag is gegaan met de aanwezige elementen. Ze liet zich inspireren door de architectuur van toen om zo te komen tot een sympathiek hedendaags geheel. Met respect voor het verleden vormgegeven. Je merkt op de oude foto dat het bouwwerk indertijd al iets speciaals had. Maar nu is het echt een pareltje van Gita Callaerts signatuur.

Samen met de bewoners en de buren ervaren we een ‘wauw’-gevoel bij het zien van de woning. Die had vroeger al karakter maar toont dat nu nog meer, en het materiaalgebruik maakt de verrassing compleet. Passanten die de straat nemen, draaien gegarandeerd het hoofd om en staan bewonderend stil bij dit pand met uitstraling.

In huis is de transformatie zowaar nog spectaculairder. Gita trekt licht naar binnen, creëert ademruimte en zet de trap 'op zijn plaats'. Bovendien resulteert haar slimme aanpak in alles wat dezer dagen wordt verstaan onder modern comfort. Maar daar vertel en toon ik je meer van bij een volgende gelegenheid…
Info:

Gita Callaerts

C+ Architecten Olmenlaan 21

2560 Kessel (België)

M +32 (0)486 91 21 85
Lees hier meer over Gita. Verschenen in Sterck Magazine.Comentários


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page