top of page

Neusje van de zalm

Warm en gezellig versus cool en strak. Die harmonische cohesie van stijlen leidt bij deze droomvilla tot een ware sensatie van wonen en thuiskomen. Het begint in de keuken. En dat brengt ons bij het neusje van de zalm, de hightech keukensnufjes van VZUG.

Er hangt geen afzuigkap in de strakke keuken. Dit model van V-ZUG lift uit het aanrecht, zodat de ruimte gevrijwaard wordt. Praktisch, efficiënt én knap van design.

De ovens en de koffiemachine van hetzelfde merk tref je aan in een afsluitbare kastenwand. ‘Dankzij de Pizza-Plus-functie tover je pizza’s, quiches en appeltaarten snel en knapperig uit de oven’, klinkt het. ‘Met de AutoBraad-functie ga je voor autonomie en zal de oven zelf zijn bakwijze, temperatuur en tijd bepalen, afhankelijk van wat je er hebt ingeschoven.’

De in dit project geïntegreerde combisteamer en -oven zijn met een kerntemperatuursonde uitgerust. Het automatisch programma SlowCooking – op lage temperatuur garen met kerntemperatuursonde – is zeer welkom omdat je zo onafhankelijk van gewicht, grootte en textuur van het vlees, perfect de gewenste kerntemperatuur en timing kunt ingeven. Geen stress dus, je hebt alle tijd om bij je gasten te vertoeven tijdens het koken.


Wederom innovatief van V-ZUG is dit panoramische inductievuur met vier kookzones die zich naar wens laten koppelen voor het gebruik van grote potten en pannen. Om snel water aan de kook te brengen is er de Powerplus-functie van 3,7 kW. Kortom, een zeer krachtige, precieze en flexibele kookplaat.

Info: www.vzug.com

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page