top of page

Gita Callaerts en Nicolas Rombaut van OCTO Architectuur - ‘TOTAALPROJECTEN KLAAR VOOR DE TOEKOMST'

Heden zien mensen hun woning als een geheel dat vraagt om een coherente vibe, binnen en buiten, over heel de lijn. Eigentijdse architecten voelen dat perfect aan. Sterker nog, ze zien plannenmaken als tot in de puntjes verzorgde projectontwikkeling.Zowel Gita Callaerts als Nicolas Rombaut, respectievelijk architect en interieurarchitect, benaderen elk project als een totaalplaatje dat moet kloppen van a tot z. Met een overkoepelende consequente aanpak zal het 100% tot zijn recht komen en voldoening schenken. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat ze op een dag de handen in elkaar zouden slaan. En dat resulteert inmiddels in een gezamenlijk concept, OCTO. “Dat extra paar ogen loont altijd. Je bent mekaars klank- en controlebord. En de creatieve wisselwerking leidt tot originele resultaten.”


Gedroomde huizen

OCTO Architectuur, met uitvalsbasis in de stad Lier, gaat voor jou voor niet minder dan een droomhuis. Het begint bij een realistische raming van werk en kosten, een engagement gebaseerd op correcte afspraken en het onderschrijven van een te volgen timing. “Wij werken met eigen aannemers en hebben voor elke job de juiste specialisten in het veld. Die leveren vakmanschap aan een faire prijs. Budgetbewaking is een hele belangrijke voor ons. Niet evident in de bouwsector, maar wel essentieel voor de portemonnee van de bouwheer.” OCTO realiseert huizen en appartementen die vallen onder de noemer: spitsvondig en slim, out-of-the-box, innovatief, duurzaam en klaar voor de toekomst.


Samen sterk


Met OCTO combineren Gita en Nicolas hun taak als ontwerper met die van projectontwikkelaar en ontfermen zich over de bouw of verbouwing van jouw huis. “Onze samenwerking is organisch gegroeid door de jaren heen. We versterken elkaar en halen er samen het maximum uit. Die complementariteit in esthetische visie en op vlak van materialenkennis, expertise en knowhow, daarin schuilt onze kracht.” Ieder dossier wordt ten gronde doorgesproken, zo zijn beiden steeds in detail op de hoogte van de stand van zaken, en heb je aan hen als klant één aanspreekpunt. “Dat zorgt voor een heldere eenduidige communicatie en bij iedereen voor een goed gevoel. Op ons kun je gerust rekenen om een probleemoplossende en ontzorgende rol op te nemen.”


OCTO Architectuur

T +32 3 304 80 90 / M +32 (0)486 91 21 85

Comments


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page