top of page

Zo zet je perfect de puntjes op de i

Altijd een prima idee om bij de inrichting of het vernieuwen van je interieur te werken vanuit een inspirerend moodboard. Je legt een puzzel van materialen, texturen, vormen en kleuren samen die (bij jou) past.

sierbeslag Dauby

Dit moodboard stuurt je bovendien bij de detailafwerking. Daaronder valt bijvoorbeeld kraanwerk en decoratie maar uiteraard ook het deur-, raam- en meubelbeslag. Bij Dauby vind je sierbeslag in alle stijlen, van doorleefd landelijk tot gezellig strak.

Maar ideale keuzes maken is niet makkelijk! Daarom zetten we graag even de nieuwigheden bij Dauby in de tijdloze en ambachtelijke Pure®-collectie op een rij en geven gelijk de mogelijkheden aan.Dauby

Espagnoletten Deze geven je interieur een authentiek cachet. Het ontwerp van Dauby is gebaseerd op de raampompen uit luxueuze herenhuizen van begin vorige eeuw. De stang beweegt zoals vanouds om het raam af te sluiten of te openen.

Dauby


Dauby

Raambomen

Nog nieuw is de raamboom. Deze raamklink is in het leven geroepen om ramen te bedienen zonder inwendig systeem. Zo kan je bij elk totaalproject alle kanten op en stem je alle details op elkaar af! Ook kan Dauby zogenaamde raam-uitzetters aanleveren.

Slank en stoer

De PMEL is een slanke stoere greep, verfijnd van design, die aan de voordeur zorgt voor net dat tikkeltje meer. Door de subtiele en sierlijke vorm past dit 'juweeltje' ook perfect op de laden en kasten van je keuken, badkamer en dressing.

Dauby

Speels verfraaien

De PHXL is de extra grote versie van PHL. Bestemd voor eenieder die houdt van speelsheid maar toch op zoek is naar de stevige aanpak... Pak deze deurklink beet en je ervaart meteen hoe goed ze in de hand ligt. Een eyecatcher die zich uitstekend leent om grote deuren te verfraaien.

Dauby

Dauby


Raamstoppen

De raamstop uit de Pure®-collectie zorgt ervoor dat je naar buiten opendraaiende ramen niet zomaar open of toe kunnen zwaaien. Een onmisbaar accessoire bij de raamboom van Dauby.

Dit is Belgisch!

Wegens groot succes van Dauby’s nieuwste creatie PH2017, heeft de Belgische designer Tom Lenaerts nu ook een verticaal model van deze topper ontworpen: H2017”T”. Neem hem in combinatie met PH2017 of als raamklink. Dit strakke model geeft je interieur beslist een tijdloze toets.

Dauby
Dauby

Robuuste uitstraling

De allernieuwste meubelknop uit de Pure®-collectie, PQT, is robuust van karakter en getuigt van een sobere vorm zonder franjes. Bewust iets groter qua ontwerp dan de meeste meubelknoppen, dat mag je niet ontgaan.

Een echt staaltje puur design met Dauby kwaliteitslabel, dat je maatwerk uitstraling en nog meer klasse geeft!

Dauby sierbeslag

sierbeslag Dauby

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page