OpenFire, een gesmaakt bbq-verhaal

Met een aanstekelijk kampvuurgevoel in combinatie met een gesmaakte proeverij creëer je in je tuin onvergetelijke momenten van gezelligheid. Elk tuinfeest, met veel volk of in beperkt gezelschap en over de seizoenen heen, groeit uit tot een heuglijk tuintreffen waar nog lang en vaak een boom over wordt opgezet. Interessant: OpenFire pakt uit met een uniek bbq-concept. OpenFire brengt mensen samen voor een lekker hartverwarmend event dat iets avontuurlijks heeft. Uiteraard stook je met houtblokken of houtskool, zo hoort het immers bij authentiek barbecueën. Maar best vernieuwend is wel dat je zowat een culinair bivakvuur creëert. Info: www.openfire-bbq.be

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Patrick Retour