top of page

Luc D’Hulst: wegdromen bij exquise oranjeries


Het domein van Luc D’Hulst in Zandhoven is beslist een bezoek waard als je houdt van stijlvol wonen met een persoonlijke touch.


Luc D’Hulst is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van exquise oranjerieën, serres en wintertuinen over de hele wereld. Het zijn architecturale meesterwerken in glas, hout, roestvrij staal en titanium. Echte tuinjuweeltjes op maat van de bewoners. In lijn met hun heimat, levensstijl en joie de vivre.


De firma Luc D’Hulst is opgericht in 1983. Op het domein van zo’n 6.000 m2 kun je verschillende serres en oranjerieën bewonderen. Alle zijn het bijzondere pareltjes die zijn ingericht met uitzonderlijk antiek, gewilde decoratie en collectors items. Je ontdekt er realisaties in diverse woonstijlen en proeft er van een genoeglijke sfeer die bijblijft. Om bij weg te dromen…

Veel aandacht is er voor het totaalplaatje. Vandaar dat je bij Luc D’Hulst tevens aan het juiste adres bent voor authentieke beelden en doorleefde ornamenten om de tuin aan te kleden. Van haddonstone bouwelementen die tot de verbeelding spreken over mythische standbeelden tot staddle stones met een rijk verleden.

Bij de interieurinrichting van je oranjerie, en in het verlengde het bijhorende huis, is er eveneens oog voor styling en uitstraling. Luc D’Hulst is gedreven op zoek naar antiek, vintage en curieuze kunst, kortom de puzzelstukken om de accenten te kunnen leggen waar het geheel nog om vraagt. Waardevolle 'trouvailles' zijn het die zorgen voor een meerwaarde en de gepaste finishing touch. Te ontdekken in ‘The Barn Antiek’. Je vindt er een stock om ‘u’ tegen te zeggen en die continu wordt aangevuld en vernieuwd.

Luc D’Hulst heeft de knowhow, expertise en visie om telkens weer een uniek concept neer te zetten zodat de serre naadloos aansluit bij de architectuur van de woning. Het buitengebeuren wordt binnengetrokken en het geheel zet aan om volop van de vier seizoenen te genieten.

Trek dus gerust eens wat tijd uit om te gaan kuieren en snuisteren in de parktuin, op slechts 15 minuten van Antwerpen, en bezoek de gebouwen en serres met 1001 decoratieve ideeën voor binnen en buiten…


Luc D'Hulst Driehoekstraat 77, 2240 Zandhoven - België Tel. : +32(0)3 484 60 72 Fax : +32(0)3 484 61 31 E-mail: info@lucdhulst.be


Check ook eens: www.thebarnantiek.be

Comentarios


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page