top of page

Authentiek èn vernieuwend, de deco-art van Jos Deconinck


Deco-art Jos Deconinck schildertechnieken

Aloud métier met eigentijdse twist

In Zwevegem een meesterschilder ambachtsman ontmoet die kan toveren met verf zoals weleer: Jos Deconinck. De aloude schildertechnieken heruitgevonden. Jos kent de kneepjes van het vak en beoefent het métier virtuoos als vanouds, maar zet elk gedegen procedé naar zijn hand door zijn mengkunsten en originele aanpak. Het geheel oogt telkens authentiek maar met een eigen twist.

Jos Deconinck Deco-art schildertechnieken
Jos Deconinck

Uniek met verf

Jos opereert met zijn schildersbedrijf Deco-art onder de terechte noemer ‘anders mooi met verf’. Het resultaat oogt piekfijn en heeft een unieke uitstraling. Aan fantasie en creatieve ideeën nooit geen gebrek. Antieke kaders en kasten een tweede leven schenken met een patina dat tegelijk zorgt voor een doorleefd en fris eigentijds cachet? Zorgen voor een gezellige touch in een gloednieuw interieur waarbij schilderwerk en behang speels worden gecombineerd? Bij Jos Deconinck moet je zijn!

De sky is de limit

Schildertechnisch is de sky de limit bij Jos Deconinck: faux-marbre, houtimitatie, vergulden, craquelé, doorschuurtechniek, peinture de Paris, trompe l’oeil. Maar Jos zou Jos niet zijn mocht hij niet altijd een stapje verder gaan… Zo creëert hij ongeziene magneetmuren, laat grote bronskleurige letters tot je verbeelding spreken, ontwerpt en schildert taferelen die je beroeren. Met visie, goede smaak èn in nauw overleg met de klant maakt hij van jouw huis de

gewenste thuis.

verfpatina schildertechnieken Deco-art
Deco-art faux-marbre artisanale vakman

Toveren en betoveren

Jos Deconinck is een artisanale vakman pur sang zoals je er niet meer veel tegenkomt. Uiteraard haalt hij met Deco-art de mosterd in het verleden en put voor zijn knowhow en vaardigheden uit overlevering van eeuwen. Maar Jos weet als geen ander zijn geheimpjes toe te voegen aan de beproefde receptuur. En zo hanteert hij de kwasten op persoonlijke wijze. Je herkent de hand van een volleerde decoratieve artiest. Toveren met verf, voor een resultaat dat je betovert…

meubelrenovatie deco-art
authentiek schilderwerk deco-art Jos Deconinck
Deco-art Jos Deconinck

Contact:

Schilder- en decoratiewerken Jos Deconinck

jos@deco-art.be

www.deco-art.be

mobile 0478 61 88 74 (België)


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page