top of page

Batibouwtijd voor William Concept & VZUG


William Concept maatwerk

V-ZUG is een Zwitserse fabrikant die sinds 1913 kwaliteitsvolle toestellen voor de keuken en de wasplaats produceert, en hierin marktleider is in Zwitserland.

Op Batibouw 2019 ligt bij V-ZUG, op stand 11515, het accent op enkele innovatieve nieuwigheden. Zo is er de Fusion inductiekookplaat met stijlvol geïntegreerde afzuiging. Met de OptiLink functie communiceren de afzuiging en de kookplaat om desgewenst automatisch het ideale afzuigniveau te selecteren. Het OptiGlass maakt de kookplaat krasbestendiger.


Aandacht ook voor het nieuwe CoffeeCenter. Iedereen barista! Volautomatisch of volgens je eigen wensen, maar sowieso met een stijlvol design, en een intuïtief grafisch display.

De CombiCooler V4000 is een ruime en praktische 178cm hoge koel/vriescombinatie. De MonoFridge functie laat toe het vriesvak op enkele uren in een extra koelvak om te toveren.

De FullFlex - volledig zoneloze inductiekookplaat - was er al op 90cm breed en is nu tevens beschikbaar in 70cm uitvoering! En tot slot zijn er de volledig geïntegreerde lades. Tip: laat de VZUG-vacuümlade of -warmtelade van hetzelfde front voorzien als de keuken. De ontwerpmogelijkheden zijn aldus legio.

Info: www.vzug.com

VZUG keukenapparatuur
VZUG
VZUG
VZUG

Op stand 11114 ontdek je dan weer de vele mogelijkheden in tijdloze totaalinrichting die er zijn als je in zee gaat met Wlliam Concept. Met showrooms in Brussel en Parijs tekent deze zaak voor binnenhuisarchitectuur op hoog niveau en idem dito voor het maatwerk en de service van a tot z. Van zowel VZUG als William Concept vind je inspirerende totaalprojecten in de ‘Wonen met stijl’ boeken van Standaard Uitgeverij.

Info: www.william-concept.com

totaalinrichting William Concept
William Concept binnenhuisarchitect

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page