top of page

Gezellig strak versus sober gezellig

We trekken naar de Belgische kust. Het is er altijd een beetje vakantie. Twee zussen tonen ons tevreden hun gerestylede appartementen met zicht op zee.

Het sierbeslag komt van Dauby, team Den Stal tekent voor het maatwerk en interieurarchitect Bart de Beule zorgt voor een flow in het verlengde van de branding op het strand. Je wordt hier overspoeld door een golf van rust…

totaalinrichting Den Stal

De schacht met afvoerbuizen te midden van de woonkamer werd met spiegels bekleed. Maskerend en met groots effect. De kasten staan voor kwaliteit van de bovenste plank. En met de dopjes en trekkers krijgt het interieurontwerp van Bart de Beule als het ware een gezicht.

Mark, Chantal en hun zoon Glen zijn de drijvende kracht achter schrijnwerkerij en totaalinrichting Den Stal. Tim en Paul vervolledigen het team. Van de deuren tot de kasten en tafels, het atelier uit Stekene heeft er hier een hand in. Zo’n vakkundig handwerk, daar sta je van te kijken!

totaalinrichting schrijnwerk Den Stal

Het in zandmallen gegoten Dauby-sierbeslag in verouderd ijzer past als gegoten in het cosy sfeerplaatje. Uitermate resistent is de zwarte coating en met de jaren zal het patina aan authenticiteit winnen. Dat zwart geeft dit landelijke kader een verjongingskuur.

Dauby meubelbeslag

De geurdispensers puur natuur dragen het label Pure Fragrance. Volgens de aromachologie hebben geuren een veel grotere invloed op de mens dan gedacht. Producten van dit merk zorgen altijd voor een goed gevoel. Als we genieten van het zicht op zee ervaren we plots een zilte zweem in huis….

Pure Fragrance geurdispensers

Door deze appartementen waait duidelijk een frisse wind. En ik denk dat we ons straks laten verleiden tot een strandwandeling, ook al is het herfst. Die frisse neus zal deugd doen…

schrijnwerk Den Stal

Info: www.denstal.be & www.dauby.be

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page