top of page

Kerstsfeer aan de Duitse Oostzee


Op pad voor ons boek 'Wonen met stijl - Verhalen van huizen 2' belanden we in het Oosten van Duitsland waar het volop Kerstmis is...

De stad aan het Timmendorfer strand baadt in de feestelijke sfeer eigen aan het jaaruiteinde. Straks willen we naar zee om er blootvoets te kuieren in het zand. Even ook voor de kick het ijskoude water voelen.

We hebben hemels geslapen als we de ogen openen in onze kamer in tijdloze landelijke stijl. De interieurspecialisten van Dauby hebben ons uitgenodigd op een gedroomd adresje aan de Oostzee: Barefoot hotel.

Alle kamers hebben hun eigenheid maar aan luxe ontbreekt het nergens. Telkens is de badkamer een echte verwenruimte en de bedden bieden je het summum aan hotelcomfort. Qua sanitair levert Taps & Baths een mooie bijdrage.

Met Pure Plus heeft Dauby naast sierbeslag een mooi scala aan toebehoren. Al dit fraais is voorhanden in diverse edele metalen zodat het vlot kan worden ingepast in elk interieur: wit brons, mat wit brons, verouderd ijzer, ruw brons en ruw metaal.

Met de Pure Plus collectie biedt Dauby dus accessoires aan die aansluiten bij het ambachtelijke sierbeslag. Het aanbod bestaat o.a. uit toiletborstel houders met witte of zwarte pot, wc-rol houders, stangen met vierkante eindsteunen, handdoekringen en kapstokjes.

Dauby sierbeslag en toebehoren
Dauby sierbeslag en toebehoren
Dauby sierbeslag en toebehoren
Pure Interior interieuraccessoires

De stad lonkt voor een avondlijke wandeling. Even uitwaaien maar! Door de kerstversiering wint het geheel nog aan uitstraling. Wat fijn om hier te wonen en we kunnen ons best inbeelden dat deze plek voor veel vakantiegangers aanvoelt als een tweede thuis.

Info: www.dauby.be & www.pureinterior.be

Geurdispensers van Dauby: www.purefragrance.be

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page