top of page

Marbella dreamin' in Suzy Paesmans stijl


Scopes Design binnenhuisinrichting

In ons boek ‘Wonen met stijl – Verhalen van huizen’ neemt Suzy Paesmans je mee naar Marbella. Bedwelmend hoe de zwoele sfeer van de zuiderse omgeving doorzindert in deze droom van een vakantiewoning. Dat het terras qua oppervlakte het interieur evenaart, is geen toeval, hier aan de Costa del Sol staat het buitenleven immers centraal.


Suzy tekent voor high-end artisanaal maatwerk. Maar ze heeft meer in haar mars dan alleen het stofferen van huizen en appartementen. Met haar bedrijf is ze namelijk een volwaardige partner bij de creatieve totaalinrichting van tijdloze interieurs, van klassiek tot eigentijds. Haar eclectische finishing touch is uniek. Wil je samenwerken? Neem contact op via Suzy@scopesdesign.be of bel haar mobiel: 00(0)475/20.86.44


Suzy Paesmans
Suzy Paesmans tijdloze totaalinrichting
Suzy Paesmans binnenhuisinrichting
Suzy Paesmans
Scopes Design
Suzy Paesmans binnenhuisinrichting
Scopes Design tijdloze totaalinrichting

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page