Nordex, sluitende deuroplossingen op maat


Voor de nieuwste innovaties in deuren zijn we op Batibouw eens gaan aankloppen bij Nordex

We ontdekten er de glasdeur die perfect afsluit, de functionele eyecatcher van een schuifdeur die alles verbergt, de glazen deur met extra fijn kozijn en een model uit het G-Program dat als het ware opgaat in het geheel. Nog met bewondering gezien: een ‘magische’ schuifdeur met een rail die je niet ziet.

Helemaal terug van weggeweest: de Alfa & Omega collectie die staat voor een smaakvolle mix van hout en metaal. Artisanaal vakwerk met een retro-knipoog. Ultranieuw qua afwerking is het afgeborsteld hout met hoge tastbaarheid. Zwart metaal doet het nog altijd goed. Of wat dacht je van de trendy kleur brons?

Flexibiliteit troef, bij Nordex vind je de sluitende deuroplossingen van je dromen. Nog te ontdekken: trappen, parket en maatkasten naar wens, voor een totaalplaatje in stijl. Adressen 7 showrooms, zie vernieuwde website. De deur staat altijd open!


Info: www.nordex.be

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Patrick Retour