top of page

Inspiratie voor een tijdloos pareltje

William Concept doet in het boek ‘Wonen met stijl – Verhalen van huizen’ het verhaal van een pareltje van een tijdloos totaalproject. Ook verkrijgbaar in een Frans-Engelse editie.


Dit luxueuze koffietafelboek van Uitgeverij Manteau is een must voor al wie houdt van stijlvol wonen, en wie houdt daar niet van? We doen een boekje open omtrent de kunst om een huis om te toveren tot een waarachtig gepersonaliseerde thuis.

Esthetiek gaat nooit zonder functionaliteit en dat is ook het geval bij dit door de natuur omarmd droomconcept. Via de passie voor pure schoonheid en vakmanschap vindt de totaalinrichter van dienst de weg naar de perfectie. Het enige wat de bewoners hier nog te doen staat, is relaxen en van het leven te genieten.

William Concept

Echt zalig om neer te strijken in de erkers van deze woning van de hand van architect Gregory Dellicour en zo het buitenleven op je te laten inwerken. Nauw samenwerken in synergie met de klant… Bij William Concept zit daar muziek in!

William Concept

In de kantlijn inspireert het team van deze allround binnenhuisinrichter uit Brussel de lezer naar behoren. Uit het hoogstaande maatwerk en de fraaie afwerking blijkt oog voor detail. Leuk en handig: hier rol je de bar uit de kast.

William Concept binnenhuisinrichting van a tot z

Veel aandacht gaat uit naar het op-en-top realiseren van keukens en badkamers. Gebruiksgemak staat mee centraal bij William Concept. Kijk maar hoe deze kast zich laat openen en sluiten.

William Concept


Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page