Wegglijden in de natuur met Sliding Glass


Bij Sliding Glass is men creatief met ruimte. Dat zorgt voor de kracht om jouw favoriete plekje in en rond het huis te creëren. En aldus is de ‘outside-in’ experience compleet.

Het verhaal van Sliding Glass is mooi en puur Belgisch. Geïnspireerd door toepassingen in Finland en Spanje kwam een Belgische onderneming tot stand die gespecialiseerd is in een uniek flexibel systeem van onafhankelijk schuivende glaspanelen zonder frame. Het team van Sliding Glass neemt je graag mee bij elke stap in het productieproces. Van ontwerp tot plaatsing! Bij Sliding Glass zijn de afspraken glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassingen. Het eindresultaat is maatwerk met een exclusief karakter, dat volledig voldoet aan jouw noden en wensen.


Sliding Glass tekent voor handmatig maatwerk en verzorgt de productie en plaatsing met een eigen gedreven team. Uniek op de markt: elk project is 100% wind- en waterdicht!

Van harte welkom (op afspraak) in de showroom aan de Ambachtenlaan 26, 3300 Tienen. Tal van nieuwe systemen te ontdekken en dus een zee aan mogelijkheden.

Info: www.slidingglass.be

(foto's: Steven Massart)

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Patrick Retour