top of page

Zwitserse hightech op hoog niveau

In het boek ‘Verhalen van huizen’ ontdek je heel wat keukensnufjes van V-ZUG, een huishoudapparatenspecialist op hoog niveau uit Zwitserland.

gaskookplaat VZUG

Als je zweert bij koken op gas is dit het neusje van de zalm: een gaskookplaat van V-ZUG waarbij de knoppen werden vervangen door een handige slider-bediening. Uitgerust met een veiligheidsuitschakeling die voorkomt dat een kookzone zonder toezicht te lang in bedrijf blijft, alsook een kinderbeveiliging.

Bij multizonekoelkasten beschik je niet alleen over een koelruimte en een vriesvak, maar ook over een extra vak waarin voeding tot drie keer langer vers blijft. Tip: opteer voor een V-ZUG met een FreshControl-lade met professionele koeltechniek waarbij de temperatuur exact ingesteld wordt op iets meer dan 0 °C om aan de hoogste eisen te voldoen.

En je zult beslist smelten voor deze combisteamer waarmee je precies en snel kunt stomen, bakken (hete lucht) of combistomen (met hete lucht en stoom). Als pionier beheerst V-ZUG de technologie als geen ander. Wist je dat bijna alle modellen met een handige kerntemperatuursonde zijn uitgerust?


koelkast VZUG
oven VZUG

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page