top of page

Buxus ziek? Call Frederic!

Heb jij ook buxus in de tuin? Buxus geraakt soms op de sukkel, daar hebben we met zijn allen al wel van gehoord en sommigen onder ons hebben het ook al ondervonden met scha en schande. Het onheil zou te maken hebben met de oprukkende buxusmot. Nu, de gestroomlijnde creaties van tuinarchitect Frederic Cannaerts ademen sfeer en perfectie. Snoeivormen spelen niet zelden de hoofdrol, waaronder dus ook buxus. Vandaar dat Frederic nu ook als ‘buxusdokter’ door het leven gaat. Je kunt zijn advies inwinnen en hem om hulp vragen in het veld. Of je kunt zelfs speciale producten bekomen via Cannaerts’ extra website buxuskit.eu. Zo kan de buxus bij jou thuis weer gezond en wel gedijen en schitteren op de groene set.

Frederic Cannaerts
Cannaerts buxuskit
Cannaerts Tuinen
buxuskit
Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page