top of page

Ondergedompeld in sfeer

We staan in bewondering voor een eeuwenoude gevel die kan tippen aan de historische schoonheid van Brugge. In De Castillion word je ondergedompeld in een exclusieve sfeer, en dit mede dankzij Taps & Baths. In heel dit 4-sterrenhotel is romantiek troef en dat geldt uiteraard voor de bruidssuite. Een bad op pootjes maakt grote sier. Het Kenny & Mason kraanwerk is best robuust van design maar geeft het geheel wel een geraffineerde touch. Ga naar www.badwinkel.be en ontdek dat Taps & Baths niet enkel voor privédoeleinden een gedroomde partner is maar ook om samen mee te gaan als projectontwikkelaar. Info: www.badwinkel.be

badkamer Taps & Baths wellness

Taps & Baths

badkamer wellness

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page