top of page

Oude molen van Lille in nieuw jasje

Het is niet de eerste maal dat men bij ‘Kempens Landschap’ van de provincie Antwerpen een beroep doet op de deskundigheid van het bedrijf van Jean-Pierre en Sylvie Laurent. Zo zijn ze nu gevraagd om de molen van Lille onder handen te nemen. De sierpleister werd eerst aan een grondige reiniging onderworpen. Daarna volgden twee verflagen in satijnwit. Voor de gevelplint is geopteerd voor stijlvol grijs. Het resultaat zal er niet enkel schitterend uitzien, het belooft ook duurzaam te zijn. Maria van de molen, de bewoonster, hier poserend tussen de fiere schilders, is in elk geval opgetogen over de samenwerking: “Bij Soul Deco zijn het nette, punctuele, vlotte werkers. Vaklui die de stiel tot in de puntjes beheersen. Voor mij echt de redders in nood!” Straks staat de molen dus weer te blinken te midden van de natuur, het zal een stralend gezicht zijn. En zo is alweer een waardevol deel van ons openbaar patrimonium veilig gesteld voor het nageslacht. Info: www.souldeco.be

gevelschildering Soul Deco
gevelschildering Soul Deco
gevelschildering Soul Deco

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page