top of page

Beleef de V-ZUG espresso sensatie


espressomachine V-ZUG

En dan is er koffie! Dit vlot bedienbaar espressoapparaat van V-ZUG mag gezien worden. Je kan zowel met koffiebonen als gemalen koffie werken. Keuze uit vijf koffiesterktes en drie groottes van kopjes, of je neemt heet water voor thee. Dankzij de melkopschuimer kan je ook in een handomdraai een perfecte cappuccino, latte macchiato, caffe latte of gewoon een tas warme melk bereiden. Qua hygiëne ook een toptoestel: nooit komt er melk in aanraking met de koffie-uitloop en om te reinigen laat je gewoon even stoom doorheen de buis van de opschuimer.

espressomachine V-ZUG

V-ZUG keukentoestellen

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page