top of page

Soul Deco, Meester schilders pur sang

Sesam, open u! Maak kennis met een droomvilla met verfijnde Soul Deco touch. Soul Deco is het schildersbedrijf van Jean-Pierre en Sylvie Laurent dat staat voor kwaliteit en service op hoog niveau. Het metier kent geen geheimen voor hen: binnendeuren lakken, keukens vergrijzen, muren met kalei verfraaien, werken met kalkverf, nat-in-nat schilderen, meubels verouderen, behangen. En zelfs kleine klussen worden opgeknapt, zoals schilderijen ophangen, kamerbreed tapijt leggen, tv-kabels wegwerken en sierlijsten plaatsen. Wist je dat men bij Soul Deco nauwgezet van elke klant een fiche bijhoudt waarop vermeld staat welke kleuren en schildertechnieken er zijn gebruikt? Dat is belangrijk om nadien mogelijke retouches vlekkeloos te kunnen uitvoeren. Info: www.souldeco.be

decoratie schilderwerk verfijnde touch

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page