top of page

Pure Interior gaat kunstige toer op

Thuis is waar het knus is maar ook waar het praktisch wonen is. Bij Pure Interior houdt men wel van een spannende cross-over. Met authentiek meubelbeslag van Dauby en kleurrijke kunst van Michelle De Leeuw komt men tot eyecatchers van hangkapstokken. Leuk toch als je zo hoeden en andere modeaccessoires niet steeds opbergt maar al eens toont in huis. Je flatteert je interieur aldus met een eigen touch. Elk stuk is uniek en de oplage gelimiteerd. Dus wees er snel bij! Interessant: je kan je eigen gepersonaliseerde sjaal- en handtassendrager aanvragen. Zo fleur je de jongerenkamer op met een origineel ontwerp dat verwijst naar het lievelingsdier of de hobby van het kind. Of installeer er eentje naar wens in de hal opdat de jassen niet blijven rondslingeren. Info: www.pureinterior.be

Dauby kapstok
Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page