top of page

Minimalistisch warm bij Piet Boon


Patrick Retour bij Piet Boon

Op privébezoek bij de geniale totaalinrichter Piet Boon mochten we heel wat nuttig advies inwinnen. Zo gaan praktisch, doorleefd en gestileerd mooi samen. Zijn minimalistische aanpak resulteert in een rustgevende uitstraling een uniek thuisgevoel. Hoe strak het geheel ook oogt, Boon zorgt altijd voor een organische touch door het gebruik van hout en natuurlijk textiel. Met de stoffering en de juiste accenten brengt hij warmte in huis: bedlinnen met hoge aaibaarheidsfactor, stoelen en zitbanken die je koesteren, vloerstrelende gordijnen, gebreid goed, een poef op de grond, bloemen op tafel. Kunst kun je niet wegdenken. Piet verzamelt al heel zijn leven kunst. Kunst ziet hij als een reflectie van zijn eigen identiteit.

Patrick Retour bij Piet Boon
Patrick Retour bij Piet Boon

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page