top of page

Met dank aan Porters

Op stap met Pieter Porters in Duitsland, voor een reportage van een door hem van onder tot boven gestroomlijnde woning, subliem op kleur gebracht door Peter Deckers, met raamdecoratie van Suzy Paesmans en Dauby-beslag voor de authentieke puntjes op de i, mochten we deze tip noteren. Dikwijls blijkt een open haard vandaag een gashaard. Maar dat valt totaal niet op. Bij De Backer-DB Haarden in Lille en Heist-op-den-Berg tref je een ruim aanbod. Het voordeel van een gashaard: meteen op temperatuur en regelbaar, en geen onderhoud noch opruimwerk. Porters: rafel een staalsponsje waar je normaal gezien in de keuken potten en pannen mee poetst, uit en dresseer dit tussen de nepblokken hout en dat metaal zal dan beginnen gloeien en oplichten, zodat je nog meer het gevoel hebt dat het hier gaat om een echte open haard van weleer...

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page