top of page

Groene ideetjes plukken

Op bezoek bij tuinarchitect Frederic Cannaerts mochten we enkele ideetjes plukken. Zijn serre werd als vanouds op maat gemaakt. Het model lijkt weggeplukt uit de bekende druivenstreek rond Overijse. Noteer dat de stam van de druivelaars aan de buitenkant zit, zodat ze volop water krijgen. En binnen doet het warme zonlicht hen zichtbaar deugd. Dat rododendrons echte voorjaarsklassiekers zijn, is algemeen geweten. Maar wist je dat je door flink wat water te geven en de verwelkte bloemen met de hand te verwijderen, je de planten opnieuw kunt laten bloeien tot de zomer? Info: www.cannaerts.eu

Frederic Cannaerts tuinaanleg

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page