top of page

Dauby... dat 'klinkt' goed!

Dauby staat voor ambachtelijk retrobeslag maar heeft ook designbeslag van topontwerpers zoals Philippe Starck. Van Dirk Ploos van Amstel is de klink met rood accent die al even leuk oogt en in de hand ligt als de naam klinkt: 'Shut The Door, Have A Seat'. Voor de transparante en uitgesproken lineaire 'Join' tekent Giacomo Giustizieri. Of wat dacht je van een model in antraciet? De idee achter een renovatie zou kunnen zijn dat je opteert voor een andere aanblik niet door de deuren te vervangen maar enkel de deurkrukken. Info: www.dauby.be

Dauby deurbeslag finishing touch
Dauby deurbeslag
Dauby deurbeslag
Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page