Gita Callaerts, een architecte met pluspunten

December 7, 2018

We treffen Gita Callaerts voor een sympathieke en leerrijke kennismaking op een werf van haar aan de rand van de schilderachtige stad Lier.

 

 

Gita vaart onder de vlag van C+architecten. De + dekt de lading. Immers, zij is meer dan een architecte, Gita biedt je een echte all-in-one bouwservice. Gita combineert expertise, knowhow en creatief oplossingsgericht denken om te komen tot een totaalplaatje waar lijn in zit. En die lijn trekt ze consequent door van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Maatwerk is het met een plus. 

 

Graag wordt Gita Callaerts van a tot z betrokken bij de realisatie van je woondroom. Zo kan ze timing en  budget bewaken en tekenen voor een zo efficiënt mogelijk verloop van de werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rondleiding schept meteen klaarheid: weldra zal deze strakke cocon zich ontpoppen tot een knus nest. De gevels in antracietgrijs tonen ons vakkundig metselwerk met fijne voegen. Een blik op de isolatie stemt ons gerust want de strengste normen worden duidelijk gehanteerd. In huis ervaren we een ruimtelijk wauw-gevoel door de hoge plafonds, virtuoze kamerindeling en het overwogen gepuzzel met ramen. Interessant detail: met de dorpels in onderhoudsvriendelijk kwartscomposiet ervaar je een chique graniet-look. Het sobere geheel heeft nu al een sterke uitstraling, dat beloofd!

 

Het ‘tot weerziens’ klinkt warmhartig. De vrouw achter het werk, het plaatje klopt. Architectuur van Gita Callaerts oogt cool maar verovert je hart…

 

Info:

Callaerts Gita
Duwijckstraat 17
2500 Lier

M 0486 91 21 85

www.cplusarchitecten.be
gita@cplusarchitecten.be

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief