Nordex, sluitende deuroplossingen op maat

February 26, 2018

Voor de nieuwste innovaties in deuren zijn we op Batibouw eens gaan aankloppen bij Nordex…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We ontdekten er de glasdeur die perfect afsluit, de functionele eyecatcher van een schuifdeur die alles verbergt, de glazen deur met extra fijn kozijn en een model uit het G-Program dat als het ware opgaat in het geheel. Nog met bewondering gezien: een ‘magische’ schuifdeur met een rail die je niet ziet.

 

Helemaal terug van weggeweest: de Alfa & Omega collectie die staat voor een smaakvolle mix van hout en metaal. Artisanaal vakwerk met een retro-knipoog. Ultranieuw qua afwerking is het afgeborsteld hout met hoge tastbaarheid. Zwart metaal doet het nog altijd goed. Of wat dacht je van de trendy kleur brons?

 

Flexibiliteit troef, bij Nordex vind je de sluitende deuroplossingen van je dromen. Nog te ontdekken: trappen, parket en maatkasten naar wens, voor een totaalplaatje in stijl. Adressen 7 showrooms, zie vernieuwde website. De deur staat altijd open!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: www.nordex.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief