Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

De familie kocht de hoeve in bouwvallige staat, maar wist ze met veel energie en goede moed om te toveren tot een pareltje. Achteraan is de tuin een echt venster op het landschap. We zijn hier te gast in een groene oase, waar de tijd lijkt stil te staan.

 

Met het getemperd en welgekozen kleurenpalet wordt de toon gezet. Voor de exclusieve pleister-, behang- en schilderwerken tekent Peter Deckers uit Heist-op-den-Berg. Peter Deckers is een meester in het bepalen van het kleurenpalet. Zijn team heeft oog voor detail en verfijning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vroeger een stal was, is nu een ruime woonkamer waar men zich direct thuisvoelt. Zo wist men ergens een aloude haard op de kop te tikken die perfect in het plaatje past. De door Peter Deckers duurzaam gelakte keuken brengt ons in het tweede salon waar het op winteravonden gezellig vertoeven is. Hier maakt een panoramisch raam contact met het buitengebeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als de spiegel kon vertellen… dan zou je ontdekken dat hij ooit een verwoestende brand heeft getrotseerd. Aan de wand een wijs zinnetje om te onthouden: Do what you love, love what you do. In het toilet prijkt een melkkrukje met bewezen diensten. De hal correspondeert via een vide met de bovenverdieping alwaar de nok onderdak geeft aan de masterbedroom. Het is hier hemels om weg te dromen…

 

Welkom in de twee showrooms van Peter Deckers schilder- en decoratiewerken:

Misweg 3B, 2220 Heist-op-den-Berg

Turnhoutsebaan 180, 2970 Schilde (beleveniscenter Tollenberg).

 

Info: www.woonontwerp-peterdeckers.com & info@peter-deckers.be

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019