Ultiem buitengevoel by Roolf Living

November 12, 2018

 

Met stijlvolle loungemeubels van Roolf Living - comfortabel, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en met exclusieve look - geniet je in de tuin van het ultieme buitengevoel. Tip: benut ook enkele poefs in de oranjerie of in huis, zo trek je de stijl-lijn door van buiten naar binnen, en deze kun je dan weer bij mooi weer verhuizen naar het terras om als extra zitjes in te zetten voor je gasten. Dat laatste is een makkie want het zijn echt lichtgewichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: www.roolf-living.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief