Home make-over om ‘u’ tegen te zeggen

August 15, 2018

Op pad geweest met Jean-Pierre en Sylvie van Soul Deco en met een pareltje van een reportage thuisgekomen. Een inkijk!

 

Het salon werd ingericht met exquis meubilair van Benedetti Interieur. Soul Deco heeft voor het plafond gewerkt met een matte krijtverf. De deuren zijn toon op toon afgewerkt maar dan in krasbestendige slijtvaste satijnglanslak. Vakmanschap meesterschap bij Soul Deco.

 

 

 

 

Pittig detail in het huiskantoor… De landkaart van Europa dateert van 1575. Men kende duidelijk nog niet exact de geografische samenstelling van het continent. In gedachten varen we mee met een zeilschip van toen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: een kussen met twee verschillende zijden kun je omdraaien en zo geef je het geheel een andere aanblik.

 

In de slaapkamer haakt Soul Deco met het textielbehang op gepaste wijze in op de rijkelijke stoffering. Het behang bij het hoofdbord heeft meer dessin dan dat in de rest van de kamer. Zo wordt de aandacht gevestigd op het bed en heerst er verder rust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: www.souldeco.be

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019