Laat je inspireren te Stekene

April 30, 2018

Bij Mark en Chantal Van Raemdonck van Den Stal is het al authentieke ambachtelijke klasse wat de klok slaat. Achter de gevel van hun Waaslandse kijkwoning ontdekken we een genoeglijk interieur. Een smeltkroes van pure cosy ideetjes is het. Van harte welkom op afspraak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den Stal is van oorsprong een schrijnwerkerij maar wordt steeds meer gevraagd voor totaalinrichting, en werkt dan bijvoorbeeld samen met Taps & Baths, La Tinta en Dauby. Samen sterk, in het belang van de klant. Zo heb je geen kopzorgen, men helpt je gewoon nauwgezet bij elke stap op weg naar jouw droomhuis. Vakmanschap meesterschap is de leuze en de service is van hetzelfde hoge niveau. “We volgen elk project op de voet op. Van het maatwerk in het atelier tot de afwerking tot in de puntjes op het terrein. Het komt eropaan nergens steken te laten vallen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: www.denstal.be – mobile Mark / 0479 89 72 96 – mobile Chantal / 0475 57 20 15

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief