De natuur verdient een pluim!

March 28, 2018

 

Als groene woonjournalist heb ik uiteraard een boontje voor het milieu. Liedjes maken is mijn tweede passie en dat bewijs ik met het cd-liedboek Time2save. Gerealiseerd samen met de topmuzikanten Tuur Florizoone en Tars Lootens.

 

Dankzij Dauby, dè sierbeslagspecialist bij uitstek, met een hart voor kinderen, mens en dier, mogen we, naar aanleiding van de Dag van de Aarde op zondag 22 april 2018, liefst 25 exemplaren wegschenken! Wat je moet doen? Geef de natuur een pluim: maak een creatief statement op je facebookaccount met de #zingenvooreenbeterewereld

 

Laatst heeft men bij Dauby met het personeel een opmerkelijke creatieve work-out gehouden. Knap toch om zo een originele teambuilding uit te bouwen om de creativiteit te stimuleren. Opzet geslaagd!  Met sierbeslag van eigen huis, bronzen tegels, gordijnroedes en badkameraccessoires uit de Pure lijn, in combinatie met gerecupereerde materialen, kwam men tot verbluffende kunstvoorwerpen die getuigen van zin voor duurzame kwaliteit en ecologische bekommernis. De uitdaging nu, stuur ons jouw realisaties voor de Dag van de Aarde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We bewonderen o.a. een peper & zout set, prikkertjeshouder, voetbaltafel en een heuse designlamp. Curieus aan de kurkentrekker op een bedje van fluweel: omgekeerd vormt het bedje een pottenonderzetter. Er is samengewerkt in kleine groepen en iedereen was zeer opgetogen over het initiatief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Je moet al eens uit je comfortzone durven treden en uitdagingen aangaan die minder evident zijn. Dat hebben we hier gedaan, met als doel de balans te verbeteren tussen denken en doen, ratio en verbeeldingskracht. Het is immers bewezen dat mensen zich dan beter voelen, meer halen uit hun job en je een toename krijgt van de arbeidsvreugde”, stelt ceo Annie Van Ingelgem.

 

Info: www.dauby.be & www.pureinterior.be

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload