Sesam, open u!

March 12, 2018

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 zwaaien de deuren bij Nordex open en bieden je toegang tot hoogstaande kwaliteit en persoonlijke service op maat. Je bent dat weekend van harte welkom in de 7 showrooms, van 10u00 tot 18u00. Adressen, zie website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functioneel zowel als esthetisch, niet te onderschatten toch de rol van de deur in het interieur. Het kan alle klanten op bij Nordex: hedendaags klassiek, met tijdloze design-toets, elegantie troef, subtiel verzonken. Professionele opmeting en plaatsing gegarandeerd. En of je nu valt voor deuren met of zonder stijlen, het zijn er altijd mèt stijl… Geraak je er niet tijdens de opendeurdagen, geen probleem dan, de deur staat altijd open!

 

Dat Nordex de ideale partner is bij de realisatie van gedroomde totaalprojecten in de meest uiteenlopende stijlen, bewijzen deze referenties uit ons boek ‘Wonen met stijl – Tijdloze Droomhuizen’ bij Uitgeverij Manteau.

 

 

 

 

Info: www.nordex.be

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief