Wegglijden in de natuur met Sliding Glass

December 13, 2017

 

Bij Sliding Glass is men creatief met ruimte. Dat zorgt voor de kracht om jouw favoriete plekje in en rond het huis te creëren. En aldus is de ‘outside-in’ experience compleet.

 

Het verhaal van Sliding Glass is mooi en puur Belgisch. Geïnspireerd door toepassingen in Finland en Spanje kwam een Belgische onderneming tot stand die gespecialiseerd is in een uniek flexibel systeem van onafhankelijk schuivende glaspanelen zonder frame. Het team van Sliding Glass neemt je graag mee bij elke stap in het productieproces. Van ontwerp tot plaatsing! Bij Sliding Glass zijn de afspraken glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassingen. Het eindresultaat is maatwerk met een exclusief karakter, dat volledig voldoet aan jouw noden en wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto's: Steven Massart)

 

 

 

 

 

 

Sliding Glass tekent voor handmatig maatwerk en verzorgt de productie en plaatsing met een eigen gedreven team. Uniek op de markt: elk project is 100% wind- en waterdicht!

 

 

Van harte welkom (op afspraak) in de showroom aan de Ambachtenlaan 26, 3300 Tienen. Tal van nieuwe systemen te ontdekken en dus een zee aan mogelijkheden.

 

Info: www.slidingglass.be

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief