Zwitserse hightech op hoog niveau

November 15, 2017

In het boek ‘Verhalen van huizen’ ontdek je heel wat keukensnufjes van V-ZUG, een huishoudapparatenspecialist op hoog niveau uit Zwitserland. 

 

 

Als je zweert bij koken op gas is dit het neusje van de zalm: een gaskookplaat van V-ZUG waarbij de knoppen werden vervangen door een handige slider-bediening. Uitgerust met een veiligheidsuitschakeling die voorkomt dat een kookzone zonder toezicht te lang in bedrijf blijft, alsook een kinderbeveiliging.

 

Bij multizonekoelkasten beschik je niet alleen over een koelruimte en een vriesvak, maar ook over een extra vak waarin voeding tot drie keer langer vers blijft. Tip: opteer voor een V-ZUG met een FreshControl-lade met professionele koeltechniek waarbij de temperatuur exact ingesteld wordt op iets meer dan 0 °C om aan de hoogste eisen te voldoen.  

 

En je zult beslist smelten voor deze combisteamer waarmee je precies en snel kunt stomen, bakken (hete lucht) of combistomen (met hete lucht en stoom). Als pionier beheerst V-ZUG de technologie als geen ander. Wist je dat bijna alle modellen met een handige kerntemperatuursonde zijn uitgerust?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: www.vzug.com

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief