top of page

Luilekker à la Long Island

Op Long Island, een idyllisch eiland voor de Atlantische kust van de Verenigde Staten

vind je woningen in een typische bouwstijl. Ze stralen op-en-top een vakantiegevoel uit.

Het lijkt wel of men hier zo’n huis naar België heeft overgevlogen met een jumbojet. Voor de bewoners werd zo alvast de ultieme woondroom waargemaakt. De imposante geweienluchter draagt het signatuur van Flamant Home Interiors. Het tafelgerei en de feestdecoratie staan hier parmantig uitgestald op een charmant rek in hout en smeedijzer, eveneens van Flamant.

Flamant

Het hout aan de muren werd blank gelakt. De lambriseringen en de vensterbanken werden vakkundig uitgevoerd in gerecupereerd hout uit Canada. We ervaren dit chique kader meteen als een warme thuishaven. In ons hoofd duikt spontaan een flard uit een stemmig chanson van Francis Cabrel op: …viens t'asseoir dans la cabane du pêcheur. Glimlach op het gelaat.

Flamant
Flamant
Flamant
Flamant
Flamant

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page