Buxus ziek? Call Frederic!

November 8, 2017

Heb jij ook buxus in de tuin? Buxus geraakt soms op de sukkel, daar hebben we met zijn allen al wel van gehoord en sommigen onder ons hebben het ook al ondervonden met scha en schande. Het onheil zou te maken hebben met de oprukkende buxusmot. Nu, de gestroomlijnde creaties van tuinarchitect Frederic Cannaerts ademen sfeer en perfectie. Snoeivormen spelen niet zelden de hoofdrol, waaronder dus ook buxus. Vandaar dat Frederic nu ook als ‘buxusdokter’ door het leven gaat. Je kunt zijn advies inwinnen en hem om hulp vragen in het veld. Of je kunt zelfs speciale producten bekomen via Cannaerts’ extra website buxuskit.eu. Zo kan de buxus bij jou thuis weer gezond en wel gedijen en schitteren op de groene set.

Info: www.cannaerts.eu & www.buxuskit.eu

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief