Met fingerspitzengefühl doorleefd


La Tinta fijnschilders

Je voelt het als gebouwen een ziel hebben. Dit eeuwenoude huis was dringend aan renovatie toe, maar nu prijkt het weer voor ons in al zijn glorie. Den Stal, Dauby en La Tinta zijn samen duidelijk gekomen tot een met fingerspitzengefühl doorleefd geheel. La Tinta zijn fijnschilders. Men beheerst alle mogelijke technieken. Specialiteit: marmeren, vergulden en patineren als vanouds. De voordeur werd hier gebleekt en wit geolied, zodat het hout leeft en uitstekend past in het plaatje. De gevel werd met kant-en-klare kalei behandeld in een kleur die luistert naar de naam lait russe. In de badkamer laat La Tinta een artistieke signatuur na door de muren nat-in-nat te verven en het maatwerk werd dan weer duurzaam gelakt.


Info: www.denstal.be, www.dauby.be & www.latinta.be

Den Stal
Dauby
La Tinta fijnschilders

Featured Posts
Recente berichten