Met fingerspitzengefühl doorleefd

November 7, 2017

Je voelt het als gebouwen een ziel hebben. Dit eeuwenoude huis was dringend aan renovatie toe, maar nu prijkt het weer voor ons in al zijn glorie. Den Stal, Dauby en La Tinta

zijn samen duidelijk gekomen tot een met fingerspitzengefühl doorleefd geheel. La Tinta zijn fijnschilders. Men beheerst alle mogelijke technieken. Specialiteit: marmeren, vergulden en patineren als vanouds. De voordeur werd hier gebleekt en wit geolied, zodat het hout leeft en uitstekend past in het plaatje. De gevel werd met kant-en-klare kalei behandeld in een kleur die luistert naar de naam lait russe. In de badkamer laat La Tinta een artistieke signatuur na door de muren nat-in-nat te verven en het maatwerk werd dan weer duurzaam gelakt.

Info: www.denstal.be, www.dauby.be & www.latinta.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief