Ondergedompeld in sfeer

October 26, 2017

We staan in bewondering voor een eeuwenoude gevel die kan tippen aan de historische schoonheid van Brugge. In De Castillion word je ondergedompeld in een exclusieve sfeer, en dit mede dankzij Taps & Baths. In heel dit 4-sterrenhotel is romantiek troef en dat geldt uiteraard voor de bruidssuite. Een bad op pootjes maakt grote sier. Het Kenny & Mason kraanwerk is best robuust van design maar geeft het geheel wel een geraffineerde touch. Ga naar www.badwinkel.be en ontdek dat Taps & Baths niet enkel voor privédoeleinden een gedroomde partner is maar ook om samen mee te gaan als projectontwikkelaar. Info: www.badwinkel.be

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief