Oude molen van Lille in nieuw jasje

October 13, 2017

Het is niet de eerste maal dat men bij ‘Kempens Landschap’ van de provincie Antwerpen een beroep doet op de deskundigheid van het bedrijf van Jean-Pierre en Sylvie Laurent. Zo zijn ze nu gevraagd om de molen van Lille onder handen te nemen. De sierpleister werd eerst aan een grondige reiniging onderworpen. Daarna volgden twee verflagen in satijnwit. Voor de gevelplint is geopteerd voor stijlvol grijs. Het resultaat zal er niet enkel schitterend uitzien, het belooft ook duurzaam te zijn. Maria van de molen, de bewoonster, hier poserend tussen de fiere schilders, is in elk geval opgetogen over de samenwerking: “Bij Soul Deco zijn het nette, punctuele, vlotte werkers. Vaklui die de stiel tot in de puntjes beheersen. Voor mij echt de redders in nood!” Straks staat de molen dus weer te blinken te midden van de natuur, het zal een stralend gezicht zijn. En zo is alweer een waardevol deel van ons openbaar patrimonium veilig gesteld voor het nageslacht. Info: www.souldeco.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief