Beleef de V-ZUG espresso sensatie

October 5, 2017

 

En dan is er koffie! Dit vlot bedienbaar espressoapparaat van V-ZUG mag gezien worden. Je kan zowel met koffiebonen als gemalen koffie werken. Keuze uit vijf koffiesterktes en drie groottes van kopjes, of je neemt heet water voor thee. Dankzij de melkopschuimer kan je ook in een handomdraai een perfecte cappuccino, latte macchiato, caffe latte of gewoon een tas warme melk bereiden. Qua hygiëne ook een toptoestel: nooit komt er melk in aanraking met de koffie-uitloop en om te reinigen laat je gewoon even stoom doorheen de buis van de opschuimer.

Info: www.vzug.com

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief