Vlaams vakmanschap van Den Stal in Zeeland

October 2, 2017

Achter een geklasseerde historische gevel met ramen in wit en rijtuiggroen ontdekken we een genoeglijk interieur. Niet verwonderlijk dat dit herenhuis in Zeeland is uitgegroeid tot een echte thuishaven. Het team van Den Stal zet er zijn beste beentje voor qua totaalinrichting op maat. In het gezellige salon dat aansluit op de achtertuin is het ideaal verpozen. De wandgrote met Dauby-greepjes getooide boekenkast heeft in het midden een liftdeur die je geautomatiseerd kunt openen en sluiten. Noteer dat Den Stal beschikt over een kijkwoning te Stekene waar je welkom bent op afspraak. Neem er alvast een kijkje door op www.passievoorhuisentuin.com onder tv-items ‘Kijkwoning Den Stal ademt cosy ideeën’ aan te klikken. De montage is van AVS TV.  Info: www.denstal.be 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief