Soul Deco, Meester schilders pur sang

September 17, 2017

Sesam, open u! Maak kennis met een droomvilla met verfijnde Soul Deco touch. Soul Deco is het schildersbedrijf van Jean-Pierre en Sylvie Laurent dat staat voor kwaliteit en service op hoog niveau. Het metier kent geen geheimen voor hen: binnendeuren lakken, keukens vergrijzen, muren met kalei verfraaien, werken met kalkverf, nat-in-nat schilderen, meubels verouderen, behangen. En zelfs kleine klussen worden opgeknapt, zoals schilderijen ophangen, kamerbreed tapijt leggen, tv-kabels wegwerken en sierlijsten plaatsen. Wist je dat men bij Soul Deco nauwgezet van elke klant een fiche bijhoudt waarop vermeld staat welke kleuren en schildertechnieken er zijn gebruikt? Dat is belangrijk om nadien mogelijke retouches vlekkeloos te kunnen uitvoeren. Info: www.souldeco.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief