top of page

Badwinkel creëert wellness in huis

Mensen maken van hun badkamer steeds meer een wellnessparadijs. Kwaliteit vind je bij de badwinkel van Taps & Baths. Niet zelden wordt er geopteerd voor een mix van klassiek en strak. Hier aangevuld met een genoeglijke oosterse touch. De kranen en de handdoekradiator in verouderd messing dragen het label Kenny & Mason. Men spreekt van een old brass-patina dat rijker wordt met de jaren, een living finish. De massieve douche is de unieke Discovery. Alleen al de thermostatische klok heeft een gewicht van 8 kg! Badkamers zijn tegenwoordig heuse leefruimten en worden dan ook aldus aangekleed. Hier tref je exclusieve accessoires in fine bone china, op ambachtelijke wijze gemaakt in Stoke-on-Trent, dè porseleinstad hartje Engeland. Info: www.badwinkel.be

badkamer Taps & Baths wellness

Featured Posts
Recente berichten
Archief
Zoek op Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page