Pure Interior gaat kunstige toer op

September 4, 2017

 

Thuis is waar het knus is maar ook waar het praktisch wonen is. Bij Pure Interior houdt men wel van een spannende cross-over. Met authentiek meubelbeslag van Dauby en kleurrijke kunst van Michelle De Leeuw komt men tot eyecatchers van hangkapstokken. Leuk toch als je zo hoeden en andere modeaccessoires niet steeds opbergt maar al eens toont in huis. Je flatteert je  interieur aldus met een eigen touch. Elk stuk is uniek en de oplage gelimiteerd. Dus wees er snel bij! Interessant: je kan je eigen gepersonaliseerde sjaal- en handtassendrager aanvragen. Zo fleur je de jongerenkamer op met een origineel ontwerp dat verwijst naar het lievelingsdier of de hobby van het kind. Of installeer er eentje naar wens in de hal opdat de jassen niet blijven rondslingeren. Info: www.pureinterior.be

      

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief