Badwinkel creëert wellness in huis

September 4, 2017

Mensen maken van hun badkamer steeds meer een wellnessparadijs. Kwaliteit vind je bij de badwinkel van Taps & Baths. Niet zelden wordt er geopteerd voor een mix van klassiek en strak. Hier aangevuld met een genoeglijke oosterse touch. De kranen en de handdoekradiator in verouderd messing dragen het label Kenny & Mason. Men spreekt van een old brass-patina dat rijker wordt met de jaren, een living finish. De massieve douche is de unieke Discovery. Alleen al de thermostatische klok heeft een gewicht van 8 kg! Badkamers zijn tegenwoordig heuse leefruimten en worden dan ook aldus aangekleed. Hier tref je exclusieve accessoires in fine bone china, op ambachtelijke wijze gemaakt in Stoke-on-Trent, dè porseleinstad hartje Engeland. Info: www.badwinkel.be 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief